Download e-book
Download e-book

 

Reviews

Insuline resistentie

Sanne

Erik laat op een verfijnde manier jou inzien dat hetgeen wat je nu aan het doen bent, rovend is voor je lijf. Hij spreekt op een subtiele manier jouw geweten aan en geeft tips en trucs die makkelijk toe te passen zijn. Ik heb een gluten en een melkallergie en daar kon hij goed in meedenken. Recepten of maaltijden werden bijgeschaafd en dermate aangevuld dat het voedzaam was wat ik at. Niet alleen op het gebied van eten maar ook op rust en slaap wist Erik goed hoe hij op dermate manier kan aanvullen zodat het in te passen is in een leven met twee kleine kinderen. Al met al een goede investering in mijzelf geweest en daarbij nu 7.5 kg stabiel kwijtgeraakt in 3 maanden tijd. Ik zou Erik zeker aanbevelen! Ik dacht dat ik alles ongeveer wel wist qua diëten en eetpatronen maar Erik liet mij juist zien dat je géén dieet of heftig sporten nodig hebt om af te vallen.

Wil jij ook dit resultaat?
Samen met Sanne heb ik een podcast opgenomen hoe zij zichzelf op de eerste plek heeft gezet waardoor ze is afgevallen zonder een dieet te volgen. 

Luister hier de podcast met Sanne
Insuline resistentie
Insuline resistentie

Ik tikte vanmorgen de -6kg aan in nog geen 8 weken!

Toch ff delen... Ik tikte vanmorgen -6 kilo aan in nog geen 8 weken Goede keuzes maken en nog steeds genieten van heerlijk eten en heel af en toe een wijntje maken dat ik een steeds gezondere relatie krijg met eten. Ik heb nog nooit zoveel (groente, fruit= volume) kunnen eten Zelfs mijn darmen (pds) werken veel beter!! Ik ben blij😊

Oh en mijn man is ook al 6.5 kwijt 😊

Insuline resistentie
OVER MIJ

7,5 kg stabiel kwijtgeraakt in 3 maanden tijd. Ik zou Erik zeker aanbevelen!

Insuline resistentie

Sandra

Hoe krijg ik weer meer energie? Dat was mijn belangrijkste vraag aan Erik toen ik startte. In hele kleine haalbare stapjes die ik me echt eigen heb gemaakt en nu helemaal verweven zijn in mijn leven is dit gelukt! Dat ik hierbij mijn 10 kilo die ik aankwam na het stoppen met roken ook kwijt raakte, is natuurlijk helemaal super.

En met de hormoonanalyse door Miriam de puntjes op de i gezet, kan ik dit traject heel tevreden afsluiten. Ik heb de handvatten gekregen om niet alleen heel gezond en lekker te eten maar helemaal gezond en blij door het leven te gaan. Ik kom steeds mensen tegen die ergens tegenaan lopen en ben dan geneigd om iedereen naar Erik en Miriam te sturen. Als je bij hen een traject volgt, kom je er zeker weten positiever uit!! Een echte aanrader dus!

Wil jij ook dit resultaat? 
Plan hieronder een vrijblijvende hormoon-scan met ons team en we bespreken samen of we je kunnen helpen.

Insuline resistentie
Insuline resistentie

13 weken onderweg en nu -10kg

Nilgun

Ik vind Erik in een woord geweldig! Ik heb zoveel diëten en afvalprogramma's gedaan en nog nooit heb ik zolang mijn gewicht (15kg minder) kunnen behouden.

Dit komt doordat Erik je laat nadenken over je balans/stress/slaap/rust/dankbaarheid, etc. Mijn focus lag altijd op snel resultaat maar Erik heeft mij geleerd om anders naar situaties te kijken. Ik ben in totaal 15 kilo afgevallen met zijn unieke programma en ik raad het zeker aan!!

Insuline resistentie
OVER MIJ
Insuline resistentie

Annemarie

De filmpjes en de coaching zijn mijn favorite onderdeel. De filmpjes zijn kort en krachtig en de online coach sessies geven je elke x een mentale schop onder je kont. Er wordt door Erik echt naar je geluisterd en er wordt gekeken naar een passende oplossing. Je hebt zelf zoveel meer invloed en keuze dan je misschien denkt. Erik helpt je daarbij!

Insuline resistentie
OVER MIJ
Insuline resistentie
Insuline resistentie

Brigitte

Erik is enthousiast en motiveert je. hij luistert goed, denkt mee en stelt de juiste vragen. Hij neemt je mee in je worstelingen en zorgt ervoor dat je tot bepaalde inzichten komt.

Ik sta positiever in het leven en mijn mindset is veranderd. Denk vaker aan mezelf en sta stil bij wat ik voel. Daarnaast ontspan ik meer en is mijn voeding verbeterd wat ook een positieve invloed heeft op mijn PDS. Ik heb nu meer balans in mijn leven waardoor ik af en toe stil sta in plaats van altijd maar door racen.

Wil jij ook dit resultaat? 
Wij bieden programma’s aan om je hormonen in balans te brengen waardoor je natuurlijk vetverbranding weer aangezet wordt. Plan hieronder een vrijblijvende hormoon-scan en we bespreken samen of we een passend traject voor je hebben. 

De hormoon-scan voor blijvend afvallen!

In één oogopslag zien welke hormonen er bij jou uit balans zijn waardoor je niet afvalt.

Leer de belangrijkste hormonen die je in balans moet brengen om blijvend af te vallen, zonder ooit nog op dieet te gaan.

Boek een gratis hormoon-scan
Powered by Kajabi