GRATIS vetverbranden? download het e-book

My Healthy Habits Podcast

Wil je afvallen¬†en verlang jij naar een fit lichaam en meer energie in je leven? Dan is deze podcast perfect voor jou. Een podcast waarin je ge√Įnspireerd wordt om af te vallen zonder een dieet, meer vet te verbranden en krijgen van meer energie.

Abonneer je op Apple

Luister via je favoriete podcast tool

te beluisteren op...

#9 Podcast 

Over-eten is geen persoonlijke keuze maar hormonaal gedreven gedrag. Dus aanpakken hormonen helpt.

Deze podcast wil ik het met je hebben over onze hormonen en over-eten. Wat heeft dit met elkaar te maken? ik neem je mee dat over-eten en snaaien geen persoonlijke keuze is maar hormonaal gedreven gedrag.

 

#10 Podcast

In  deze podcast heb ik Sanne uitgenodigd. Zij verteld hoe het haar is gelukt met de Healthy Habits Academy om bijna 10 kilo af te vallen met kleine aanpassingen zonder bang te zijn voor een terugval.

En hoe ze zichzelf op de eerste plek zette met de support van haar man. Wil jij blijvend afvallen? Luister dan deze podcast hoe jij dit ook voor elkaar krijgt.

#11 Podcast

De podcast heeft een tijdje stil gelegen omdat we een enorme groei hebben doorgemaakt. Met de leukste verandering dat we Erik Everaerts Coaching hebben omgeturnd naar My Healthy Habits en vanaf nu zijn we niet alleen levenspartners maar ook zakelijk partners. We willen je meenemen in de 5 grootste veranderingen wat er allemaal is gebeurd en wat dit met ons heeft gedaan. Eerlijker dan ooit.

#12 Podcast

In deze podcastaflevering ontdek je de impact van hormonen op gewichtsverlies. We bespreken cortisol, insuline en oestrogeen, en hoe ze jouw gewicht en gezondheid be√Įnvloeden.

Luister en leer hoe cortisol, insuline en oestrogeen jouw lichaam be√Įnvloeden, en ontdek waarom dit zo belangrijk is voor¬†gewichtsverlies!

Luister meer afleveringen

#13 Podcast 

In deze podcast heb ik Anne uitgenodigd. Zij verteld hoe het haar is gelukt met de Healthy Habits methode om af te vallen nadat ze alles al had geprobeerd. Vooral haar oude patronen zaten haar in de weg en na jaren heeft ze dit doorbroken. Luister deze podcast hoe jij ook kunt afvallen nadat je alles al hebt geprobeerd.  

#14 Podcast

Ontdek Marjorie's inspirerende verhaal, van futloos op de bank naar een energiek leven. Luister naar haar persoonlijke struggles, succesvolle transformatie en hoe ons programma haar leven veranderde. Leer hoe kleine stappen grote resultaten opleveren en ontvang waardevolle tips voor een blijvend gezond leven. 

#15 Podcast

Wil je van je love handles af? Ontdek 5 tips om vetverlies te stimuleren en insulineresistentie te voorkomen. 

In deze podcast bespreken we hoe jij ervoor kan zorgen dat je insuline hormoon in balans blijft waardoor je minder vetcellen aanmaakt. 

#16 Podcast

In deze podcast aflevering bespreken we waarom slaap zo belangrijk is als je wilt afvallen. Na deze podcast begrijp je waarom slaap zo belangrijk is bij het stimuleren van je vetverbranding. 

Luister meer afleveringen