Download e-book
Download e-book

 

 

Over ons

 
Love handle

Heey! Wij zijn Erik & Miriam

Leefstijlcoach & Hormooncoach

Al meer dan 15 jaar zijn wij, Erik en Miriam, actief bezig met gezondheid. Miriam heeft hier zelfs iets langer ervaring mee dan Erik. Erik ontwikkelde zijn interesse in gezondheid tijdens zijn sportperiode en werd al snel een personal trainer. Hij hielp voornamelijk vrouwen bij het afvallen door het aanpassen van hun voeding en het opstellen van trainingsplannen. Toch bleek het voor veel vrouwen moeilijk om hun gewenste gewicht te bereiken. Hierdoor is Erik zich meer gaan verdiepen en ontdekte hij dat hormonen een rol spelen bij het vasthouden van vet en het verbranden ervan.


Samen helpen we jaarlijks meer dan 300 vrouwen met onze programma's. We kijken niet alleen naar voeding en beweging, maar naar de totale levensstijl: inclusief hormonen, patronen, ontspanning, rust en slaap. Door al deze aspecten aan te pakken, kun je blijvend afvallen zonder een strikt dieet te volgen. De vrouwen die deelnemen aan onze programma's behalen daadwerkelijk resultaten.


Wil jij afvallen zonder ooit nog te¬†di√ęten?¬†
Wij bieden verschillende trajecten aan. Plan hieronder een vrijblijvend matchgesprek en we bespreken samen of we een passend traject voor je hebben. 

PLAN HIER EEN GRATIS HORMOON-SCAN

Waar je ons voor wakker kunt maken!

We vinden het geweldig om te reizen en nieuwe ervaringen te maken. We hechten niet veel waarde aan materi√ęle zaken, maar genieten¬†ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie.

We hebben samen de hele wereld rondgereisd en fantastische mensen uit andere culturen ontmoet. We zijn getrouwd op een tropisch strand op de Seychellen. Het klinkt allemaal fantastisch, maar dit alles hadden we nooit kunnen bereiken als we geen tijd en energie hadden gestoken in onze relatie en persoonlijke groei.

We houden daarnaast erg van lekker eten. In het buitenland vinden we het leuk om alles te proeven en uit te proberen. 
Erik houdt van pittig eten en is altijd op zoek naar ijs, daar kan je hem voor wakker maken. Miriam komt haar bed uit voor een lekker kopje koffie met haar eigen gemaakte chocoladekoek. 

Met al onze kennis en ervaring willen we jou ook graag helpen. Wanneer het goed met jou gaat en met je relaties, ben je tot veel meer in staat dan je zelf denkt. Daar staan wij klaar om je bij te ondersteunen.


Erik & Miriam

love handle
OVER MIJ
love handle

Ik leef het liefste Go with the Flow

 

Hi! Ik ben Miriam

Hormooncoach

IIk ben Miriam Everaerts, en ik ben dol op eten! Helaas had ik op jonge leeftijd al last van eczeem en het prikkelbare darmsyndroom (PDS), met alle gevolgen van dien.

Dit heeft me aangezet tot verder onderzoek. Ik wilde weten wat ik nodig had om me goed te voelen en hoe ik lekker in mijn vel kon zitten terwijl ik toch kon genieten van eten. Ik ontdekte dat gedrag een grote rol speelt, evenals het in balans brengen van je hormonen.

Ik ben mij gaan specialiseren in hormonen en sinds 2021 samen met Erik My healthy habits gaan runnen.

Ik vind het gaaf om mensen te helpen om de juiste aanpak te vinden om hun hormonen weer in balans te brengen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je niet alleen afvalt, maar ook een gezonde relatie met voeding ontwikkelt.

Je zult merken dat je je beter voelt, zowel fysiek als mentaal. Laten we samen op weg gaan naar een leven waarin je vol zelfvertrouwen straalt.

PLAN HIER EEN GRATIS HORMOON-SCAN

Ik leef het liefste go with the flow

 

Erik

Leuke weetjes: 

 • Houdt van structuur
 • Boekt het liefste een nieuw reisje als de eerstvolgende nog niet is geweest
 • Geniet van koffie in de zon
 • Wordt prikkelbaar als hij suikers heeft gegeten
 • Loopt het liefste op blote voeten
 • Gooit overal sambal of chili doorheen (ook zonder dat hij het geproefd heeft)

Miriam

Leuke weetjes:

 • Leest graag boeken en het liefste 10 tegelijk ūüėä
 • Ruimt zelden iets op nadat ze het heeft gebruikt
 • Bedenkt graag nieuwe recepten
 • Bakt graag, we moesten verhuizen omdat de oven te klein was ūü§£
 • Leeft het liefste ‚Äėgo with the flow‚Äô, op haar gevoel en zonder druk
 • Wil altijd iets te eten bij haar drinken (vooral bij wijn of koffie)

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met afvallen zonder een dieet!

 

Hi! Ik ben Erik

Leefstijl & slaapcoach  
 

Ik ben Erik Everaerts, vol energie en genietend van het leven. Door zelfontwikkeling, opleidingen en allerlei levenslessen heb ik mijn passie gevonden.

Een aantal jaar geleden stond mijn wereld op zijn kop. Ik was mezelf kwijtgeraakt. Ik had een goede baan als manager, maar door stress sliep ik slecht en schommelde mijn gewicht. Ik wist toen nog niet dat stress mijn vetverbranding in de weg stond. Tijdens een wereldreis gooide ik het roer volledig om.

Ik ging met mezelf aan de slag, ik wilde op een hoog energie niveau maximaal presteren en deed alles wat daar voor nodig is. Ik heb nieuwe gewoontes aangeleerd. Gezond eten had ik al snel onder de knie. Het grootste resultaat heb ik behaald om mijn slaap te optimaliseren. Hierdoor blijft mijn gewicht stabiel en heb ik een hoge vetverbranding. Door mijn slaap te optimaliseren kan ik een gezonde leefstijl volhouden.

 
OVER MIJ

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met afvallen zonder een dieet

Love handle

Healthy Habits programma

Met dit programma ga je afvallen zonder een dieet te volgen. 

Het programma voor vrouwen om voorgoed af te vallen zonder dieet. In 6 maanden cre√ęer je een hormoonbalans waardoor je meer vet verbrand en afvalt zonder ooit nog te lijnen.

Lees hier meer info
Powered by Kajabi